fredag 5 juli 2013

Bröt en oskriven regel

 
Klockan 07.00 steg jag upp idag, på min semester, för att vi bokat tvättstugan!! Borde vara förbjudet på semestern. O jag kommer aldrig mer stiga upp klockan 07.00 för att tvätta! Never ever!
lyckades jag somna om mellan tvättarna? Såklart inte!.. ;(
 
Så inte så konstigt att dagens motivation till träningen vart på botten hela förmiddagen. Fick riktigt kravla mig uppåt o ju nämre jag kom desto mer lyckades jag peppa mig som tur va. Kom igång riktigt bra på gymmet o körde ett styrkepass baksida ben o rumpa, 30min kondition crosstrainer backintervaller o så ett gruppass Cirkelfys på det. Bra där! :)
 
Legdays övningar:
Marklyft
Breda djupa squats i smith
Stående kickback i Cable
Djupa squtas med pilatesboll mot vägg
Sittande vadpress med vikter
 
Ganska övningar men det räckte gott o väl med tanke på att jag körde både crosstrainern o sedan ett pass Cirkelfys direkt efter. :)
 
Veckoresumén för träningen kommer upp redan imorgon för sedan åker jag till playan o ska steka o ha det gott i en hel vecka o tills dess att man är tillbaka på hemmaplan i Sverige så blir det absolut noll träning! HA! I don´t mind... ;D
Btw, jag lyckades få med mig VIW-passet häromdagen! Believe it or not! Fast tyvärr vart det världens tråkigaste pass o ingen favvoledare o med hiss musik genom hela passet. Tråkigt!
 
Imorgon kväll flyger vi alltså härifrån Kalmar rakt ner till Turkiet o Side. En hel vecka som det bara ska gottas o mysas o bara vara.
Kvalletid med hjärtat på högsta nivå!
 

Min kärlek till dig är oberskivlig!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar