fredag 5 april 2013

Mitt fredagsnöje

 
När jag är hemma själv o har en överskottsenergi from nowhere har jag ibland väldigt svårt att bara sätta mig ner o vara, medans det kan vara helt tvärtom en annan dag då det jag gör allra bäst bara är att just bara vara.. Men där, alltså just nu, parkerade jag gumpen för första gången i soffan för denna dagen o det är fruktansvärt skönt efter att ha hållt igång precis hela dagen. Är härligt trött i kroppen o förhoppningsvis kommer jag sova någelunda gott i natt... :)
Hur har min dag sett ut då? Jo exakt såhär:
 
-Alarmet ringer klockan 06.00
-Ca. klockan 06.15 har jag packat träningsväskan o beger mig ut för morgonpromenaden
-Strax innan 07 sätter jag foten på gymmet o kör dagens planerade träningspass. O idag såg det ut såhär:
 
Övningar biceps, rygg o mage:

Bicepscurl i maskin
Sittande rodd i maskin
Breda latsdrag
Liggande bicepscurl i cable
Smala latsdrag
Bicepscurl med hantel mot kudde

Mage lovehandles på lutande bänk
Crunches sida-sida med vikt
Magpress i maskin

Squat challenge: 190st
 
-Hemma vid 08 o det allra första jag gör är att fixa en rejäl frukost. Hungrig som en varg o dagens godaste måltid. I love breakfast! ^^
Direkt efter frukosten blir det duschen o småfix innan jag beger mig mot jobbet. Idag hade jag några minuter till övers o fick ett litet städryck o hann fixa det mesta här hemma.
-09.25 kallar plikten o jag är på jobbet till 18.15
-Klockan slår 18.20, vi har tvättstugan mellan 16-21, springer ner med tvättkorgen o kör igång första omgång maskin. Nu då? Jag är ju rastlös o pigg o helt själv hemma..
-Middag! Mumsfillibabba!
-Fortsätter städa klart o ta diskberget
-19.15, ner för trapporna till källaren o hänger kläder på tork o in med de sista två maskinerna
-NOW WHAT?! Äh.. Jag går till Friskis... 30min konditionspasscrosstrainern, done! ;)
-Under passet får jag cravings efter nötter, bara måste ha nötter! I´m going nuts! Brukar aldrig ha med mig VISA-kortet till gymmet men idag låg det i fickan. Tog det som ett tecken... ;) Cyklade direkt bort till Maxi o köpte mig en liiiten påse naturgodis.. Nam nam nam
-TVÄTTEN! (reminder till mig själv!) Fixar sista torken som ska tumlas
-Klockan 20.30, nyduschad hittar jag en tinad köttfärs i kylen som jag vet legat där i två dagar. Måste tillagas för att inte kastas så jag slänger ihop några biffar. Voilá! -Klart! :)
-Runt 21.30 hämtar jag tvätten o viker den så fint, bäddar rent i sängen o finally... Jag är helt färdig! :D O klockan är 22.00, typ nästanpricken!

 
Mer än så här onödigt vetande om min dag får ni inte.. ;) Nu ska jag ha fruktstund för mig själv i mina bästaste myskläder o raggisar! :)
Ser även fram emot morgondagen trots att jag jobbar, men det står vilodagträningsschemat! :D Sedan kör vi ett passsöndag innan träningsresumén redovisas.. :)
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar