söndag 6 maj 2012

Älska mer!

Träningsmänniskor (de flesta av dom iallafall) har en tendens att ha de flesta bästa egenskaperna. Skickade ett inlägg till alla goa utmanareHundra grymma dagar för att visa hur j-a bra o uppskattade dom är o vilken glädje o gemenskap de skapar tillsammans:

"Önskar att fler människor kunde vara som alla ni grymma utmanare: Glada, ärliga, öppna, stöttande, peppande, levnadsglada o alldeles alldeles underbara! Tror starkt på att vi skulle lyckas med världsfreden då.."

O jag tror verkligen på att världen skulle bli en mycket snällare o bättre plats om fler tänkte o vart som denna "sällsynta art". Haha ;)

Ett exempel: Dom är öppna o framåt o träningsdater är något av det roligaste sättet som finns för att lära känna någon ny individ. Att dela erfarenheter, kunskaper o kunna diskutera med någon som är intresserad o förstår innebörden o syftet med din träning är guld värt. Här är det inga missförstånd om varför man tränar o igen varför man väljer den kosten man gör utan här är det full förståelse. Inga konstigheter o inget dömande. Tvärtom! Här är det full support o pepp! :) Positiv anda!
Träningsarten- Kan se nån som man tycker har såå snygg kropp, slimmad, fina muskler you name it o visst känner man av en viss avundsjuka, men inte på det giriga svartsjuka sättet utan här öppnas ju en lucka av målvedvetenhet. Taggad!!
"Woow!! Det där ska jag också lyckas med!" 

Tvärtomfolket då:  Inteöppna o träning är ett illa  måste. =Tråkigt!!
Tvärtomtypen- känner en avund, vill ha, men man vill inte göra men ändå , finns inte tid, orkar inte lägga ner nån energi på det för det är ju jobbigt, helst ska det komma av sig själv om man t.e.x. hoppar över en måltid eller nåt. O när inte detta funkar, ja då ska det klagas o misstyckas.. Träning & positiv anda, vad är det? Har ingen större förståelse varför vissa väljer en kost som inte är den traditionella svensson-maten, för då bantar man ju. 



Alla har så klart rätt att tycka o tänka precis vad dom vill men tycker inte de ha rätt att döma utan nån som helst kunskap eller förståelse eller framförallt fakta. O sen kan man ju även tänka på hur man lägger fram det om man nu undra nåt som man faktiskt egentligen absolut inte ha något att göra med.. :)


Träningsmänniskor, mer glädje o endorfiner åt folket! :D

Peace!

2 kommentarer:

  1. Word!!

    Gillade verkligen ditt inlägg. Får en verkligen att tänka positivt :)

    Tagga tagga :) Och jag suklle INTE tacka nej till din kropp!!! HA HA

    Avundsjuk!? JA :P Men du är grym!!! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att höra! Positivitet is the shit! Haha ;)

      Men så söt du är!! Nu blir jag helt rörd!.. Det där tar jag som världens största komplimang så TACK snälla du!!

      Men då hoppas jag att den avundsjukan
      blir pepp o motivation för dig för du lyckas iallafall peppa mig till tusen! :D

      Radera