fredag 29 juni 2012

Short(s)y

Att träna i shorts!


Har aldrig gjort det,antagligen pga bristande självförtroende (vart ju bara för ett par år sedan som jag vågade börja visa mig i bikinitrosor på stranden) men kanske det är dags att våga testa? Så bekväm som jag känner mig med min kropp o form nu har jag aldrig tidigare varit.. Det ser ju så fruktansvärt skönt ut med bara ben o luftkonditioneringen är ju inte den bästagymmet o jag kan bara drömma om hur det skulle kännas! Haha
Fast jag är livrädd att jag kommer känna mig som en nakenfis! Mia har lovat att ställa upp som moraliskt stöd/support o följa med o träna en dag, då i shorts såklart! Vad hade jag gjort utan dig?! Haha Min wingman(woman)! :)


Kanske det är dags att införskaffa sig sina allra första träningsshorts?
Typ denna modellen:

Adidas
Är ju så snyggt!.. på andra.. ")
O med ett par lite högre tubsockor så blir det så där töntigt snyggt! :P



Veckoresumé

MÅN: Morgonpromenad. Styrka biceps/triceps/axlar + kondition crosstrainer 45min backintervall.
TIS: Morgonpromenad. Styrka rygg/mage + kondition cykel 30min backintervall + 1h IW.
ONS: Morgonpromenad. Styrka ben/rumpa + kondition crosstrainer 60min backintervall. Kvällspromenad.
TORS: Morgonpromenad. Kondition inomhuslöpning 10km (PB 53,10min!) Eftermiddagspromenad.
FRE: Morgonpromenad. Styrka biceps/triceps/axlar + kondition crosstrainer 45-60min backintervall. Möjligtvis en eftermiddagspromenad om tid finns.
LÖR: Vila!
SÖN: Vila! (??Extrapass o date med Mia styrka + kondition?? Vi håller det lite öppet.. ;))



Slog nytt Person Bästa på milen igår (igen!!) med hela 30sek! Förra veckan sprang jag på 53,41min o igår 53,10min.

Awesooooome!!
Ännu nåt att fira på AW:en ikväll.. ;)



Kolla förresten in min träningsoutfit som jag hade igår! Haha Färgskalans alla färger! Vad fel det kan bli på morgonkvisten.. Haha

Rosa skor, knallröda strumpor, svarta tights, påskgult linne o vit tröja.. Bara den blåa skalan som fattas, fast hade jag fått med facet på denna bilden så hade jag nog fått in en nyans av lila då det är taget direkt efter löpningen.. Haha


Fick ett "Grattis!" av V i ottan när jag sa hej-då till honom då jag skulle ut på morgonpromenaden. Kom på mig själv att se ut som ett stort ? o jag hann tänka "que?what?vem fyller år?". Han låg nämligen o snoozade o då vet man aldrig riktigt vilket tillstånd han är i, om han är vaken eller ej då han tidigare tjoade nåt om "Gutt, 10 olika såser!!" Haha ;) Men sen åkte hissen ända upp (eller som Jenny sa sist när poletten inte trillade ner direkt: -Inte lätt för någon som hellre tar trapporna än hissen! ;) Hahaha)

Jag är ju i mål idag! Därav grattiset från hjärtat! Haha
TACK!! :D
Tjuvstartade lite igår fast tycker knappt det räknas för det handlade om en banan i smoothien.. No big deal?  ")

Hur firar jag då denna fredagen som tagit mig i mål i utmaningen hundra grymma dagar?

Det firas med sovmorgon (till 06.30, en hel halvtimme längre! Haha sorgligt..), morgonpromenad i ett helt fantastiskt väder, en rejäl frukost, s o l a, möta upp mitt hjärta vid lunch o in på resebyrån o förhoppningsvis boka en charter till playan, vidare mot gymmet för ett styrkepass med kondition (kan inte bestämma om jag ska göre det nu på förmiddagen eller eftermiddagen? Dagens i-landsproblem...), sen avslutas kvällen på absolut bästa sätt med en after work med de fina pinglorna från jobbet! :))

O mitt emellan lite varstans precis där jag känner för det kommer det att slinka ner en o annan kanelgiffel, chokladruta, M&M's peanut, glass som är dagens (alla!) välplanerade mellanmål ;)


Formen innan fettisdagen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar