lördag 30 juni 2012

Fettisdagen

Vad åt jag egentligen?

Till frukost vart det två smörgåsar, av riktigt bröd (två skivor polarbröd) en med ost o peppersalami o den andra med ost o marmelad! Kan stava till det också
m a r m e l a d
för att det vart så snuskigt smarrigt!!
Mums!! :)
Men jag blev förvånad över hur konstigt jag tyckte brödet smakade, typ mjöl o jäst? Det vart ju fryst o upptinat men ändå färskt? Har ju inte ätit riktigt ljust bröd sen jag vet inte ens när då jag älskar fullkorn med hela frön o med lite tuggmotstånd mm. (vitt bröd är så.. Fjösigt?) så kan det va så enkelt att jag inte tycker om det längre? Eller iallafall tycker det är mindre gott? För det jag verkligen njöt av vart ju pålägget o kombon av ost o marmelad! Haha :)
En ostskiva med en klick marmelad, rulla ihop o rätt in i kakhålet! Magic moment.. Haha Carro vet vad jag pratar om.. ;)


Blev förmiddagsträning trots allt! Alltid skönt att ha det avcheckat för dagen o efter träningen blev det att vi bokade en charter resa! Resfeber alla redan! ><
17juli åker vi mot Mallis, Palma Nova,  o bara ha det riktigt gott o kul!
Kan liksom inte bli annat när man är med V.. Haha :)
#Kärlek

Låg sedan nån timme på gården o stekte men jag blir så lätt uttråkad när jag ligger själv så efter lite glass, några kanelgifflar, ett par smågodisar o en chokladig kexchoklad hamnade jag i soffan i nån slags socker- o bullkoma. Enough is enough!
Min stackars mage don't make it..

En annan sak är att jag fortfarande står fast vid att Ben&Jerry's är liiiite överskattat.. Testade Karamel sutra -Halva i magen o resten i soporna.. :) När det gäller glass är jag ett orginal som älskar den gamla hederliga gammeldags vaniljglassen!
And I'm proud of it!! Haha ;D
Godis vart gott! Men inte mer.. Ca. 10st småbitar räckte..
Haha jäkla positive spirit här då va?! ;D
(resten av godispåsen åt grabbarna grus upp som hade korvfest hos oss sen på kvällen)


Trodde helt ärligt att jag skulle vilja äta allt utan nån som helst no-limits men mina cravings försvann lika fort som en fis i rymden!  Det godaste som jag åt o som jag verkligen njöt av vart AW:enOlearys. Några iskalla öl, heta chickenwings till förrätt, supergoda ribs med pommes o tillhörande coleslaw o ett helt fantastiskt sällskap! Det är livskvalité!.. :)
Har träningsvärk i smilegroparna idag.. <3


Idag mår jag skit rent ut sagt!
Bakis från After Worken? Inte det minsta!.. Men däremot sockerbakis o jag tror snart jag får ett stort hål i magen då det bränner som fan från botten i magen ända upp i halsen. Frätande halsbränna o magknip from hell! Har inte ens ätit frukost o jag är frukost-gurun #1! Då är det nåt som är knas.. Känns riktigt jobbigt att vara på jobbet faktiskt o alla som känner mig vet att jag har ganska hög smärttröskel men idag är det on the edge att jag näst intill faktiskt sjukanmälde mig.. Men min arbetsmoral är to strong o detta är helt självförvållat o jag har bara mig själv att skylla så det är bara att bita ihop nu 8-16.30..


4 kommentarer:

  1. Det brukar vara så. När man 'inte får' vill man ha allt men sen när det väl gäller så är det inte så fantastiskt längre :) Stort grattis till dig och en eloge till att du klarade det. Jag hade aldrig gjort det ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förbud triggar lätt igång en alltså! Haha O visst vart jag lite besviken att det inte var så faboulos som jag väntat mig.. ;)
      TACK så mycket Madde! Känns riktigt bra!! :D

      Radera
  2. På ett sätt måste det vara bra att du blev besviken. Desto större förutsättningar att vara lika grym i fortsättningen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan bara hålla med! Ser liksom ingen anledning till varför jag INTE ska fortsätta på samma spår, dock inte lika strikt bara.. ;)

      Radera