onsdag 29 januari 2014

Specialonsdag


Idag började jag inte jobba förrän klockan två o jag tog till vara på det också med att börja dagen med en tiiidig morgonpromenad, ett besök på gymmet för biceps o rygg o så ett gruppass spinningpass. Klockan åtta vart jag avklarad med detta o vid halv nio låg jag i sängen igen mätt o belåten efter frukosten o nyduschad. Sen slocknade jag o vaknade igen vid 10. Underbart! :D
 
Fler såna här dagar, tack! ;)
 
Sedan vart det lite småfix här hemma innan jag begav mig ut i snöstormen till jobbet. Fick hoppa av cykeln efter halva biten då det blåste för mycket för att kunna trampa med tramporna o jag vart fly förbannad! Haha :P Jobbade mina fyra timmar till stängning o sedan vart det tillbaka till Friskis för ett IW intervall pass. Kul med variation o det är inte varje dag man kör dubbelt. Det är därför extra kul att göra det ibland kan jag tycka! :)

 
Just det ja, innan jobbet förberedde jag de goda proteinsemlorna som jag även testade förra året o det vart lika goda som jag minns att de vart. Blev en semla ikväll tillsammans med en kopp varm choklad. Mums! :)
 
Tidigare i veckan gick jag lite bananas med passbokningarnaFriskis o bokade både Intervall/Flex OCH H.I.T:en till imorgon kväll men strök H.I.T:en idag. Ska inte överdriva.. Haha ;) Tog tag i mitt sunda förnuft då jag faktiskt har sagt att jag bara ska köra H.I.T:en varannan vecka plus att jag faktiskt ska ge mig på milen på löpbandet på fredag. Dumt att köra dubbla pass dagen innan då kände jag.. :P Tur man har sina kloka stunder ibland.. ;)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar