måndag 25 mars 2013

Josie and dough..

 
 
Med dagens outfit!
 
Tadaaaaa..!
Vill bara visa att jag faktiskt har en annan garderob än mina stretschiga o svettiga träningskläder! ;)
 
 
Imorse kände jag direkt att det vart måndag o det är bara positivt! Är alltid som piggast då speciellt efter att jag vart ledig hela helgen. Energin är på topp, jag är pigg som en lärka o redo för veckans utmaningar. Vilket inte är många eller några speciella direkt utan de alldeles vanliga rutinerna.. Haha :) Alltså att jobba o träna i vanlig ordning!

Dock försvann den där pigga alerta lärkan när jag kom till jobbet idag.. Haha Tekniska fel vilket gjorde att allting gått i snigelfart precis hela dagen! Systemcrasch säger väl ganska mycket?.. En måndag?.. O löning?.. ;) Min hjärnsubstans består nu av en endaste stor deg.. Haha ;D

Bra start på veckan annars med att köra ett pass ben, rumpa o magemorgonkvisten.

Övningar ben, rumpa o mage:

Breda squats i Smith
Smala squats i Smith
Utfall med kettlebells
In- o utsida lår i maskin
Sittande vadpress med vikter

Köttbullen
Höftlyft vid ribbstol
Mage lovehandles på lutande bänk med kettlebell
V-sit ups på bänk

Squat challenge: Vila!

Sedan bjöd kvällenfavvo-Börjes spinning-puls/intervallpass med favvo-Sofie som fick bort frustrationen i kroppen som vart kvar sedan jobbet. Perfekt avslut på en nästan perfekt måndag! :)
 
Osminkad, oborstad o läcker på morgonen.. Hehe ;P
 
Måste måste måste verkligen tvätta snart o tvättid har vi på fredag (det är för länge tills dess! ><). Nu har jag fått gräva nästan allra längst in i garderoben efter träningslinnen då i stort sett alla ligger i tvätten. Inte så konstigt kanske när det i stort sett vart två pass per dag i snitt förra veckan.. Repris även denna veckan. Så idag roffade jag åt mig ett vitt, grådaskigt nästan malätet linne.. Haha ;) Lite små hål lite här o var o jag förstod anledningen till varför det låg så långt in i garderoben som det gjorde.. Kanske inte riktigt så illa men ett gammal o välanvänt då.. Eller för att göra något snyggt av något lite mindre vackert, det vart lite karismatisk.. ;)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar