fredag 15 november 2013

Frestelsefredag

 
 
Denna fredag har kommit med en del frestelser under dagen. Denna tårta levererades till våran butik mitt under min lunch. Fan, tänker jag! Dela kök med detta! Haha ;D Sedan har vi ju de där vaniljdrömmarna som ligger på bordet.. Fast så tänker jag till lite o intalar mig själv att hur gott tycker jag egentligen tårta är? Tårta är inte min grej, egentligen... Det är ju mer för sakens skull! Men jag gillar definitivt det söta! ;D Sen är ju jag en sån där tanta som gillar det som alla andra plockar bort, typ som marsipanen på tårtan.. :P Men efter att ha haft detta tankeöråd med mig själv så vart det inte så svårt att låta bli faktiskt. O det känns jättebra. :)
 
Jag har haft en riktig toppen dag på jobbet idag trots att vi vart en man kort. Vi har fått allting gjort men framför allt så har jag bara haft gladatrevliga kunder precis hela dagen. Ingen buttergök utan alla har vart glada o goa. Det är väl fredagsfeelingen som tar över antar jag för det bruka alltid finnas en som trycker ner än till fotknölarna... Men inte idag! :)
 
Nu ikväll vart jag på gymmet och körde lite biceps o rygg. O vart betydligt mer folk denna fredag mot va det brukar vara på fredagar. Passet kändes väl sådär.. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag inte fick till den där sköna känslan idag.. Ibland går det bara sämre än vanligt o det är bara att låta det vara. Så jag försöker släppa det nu..  :)
 
Övningar:
Övning-vikt-reps
 
Liggande hantelpress 5kg 12-12-12
Skivstångsrodd 30kg 12-12-12
Bicepscurl cable 5:an 12-12-12
Skivstångsrodd lutande bänk 27,5kg 12-10-10
Bicepscurl maskin 1:an 12-12-12
Latsdrag 6:an 15 7:an 12-12
Bicepscurl 21:an skivstång 15kg x3
Sittande rodd cable 5:an 15 6:an 12-12
Ryggresning lutande bänk vikt 10kg 15-15-15
Enarmsscottcurl 6kg 12 7kg 12-12
Hammercurl kudde 12,5kg 10-8-8
 
Många bra övningar o jag har ju trots allt fått passet gjort! :)
 
 
Jag hade blivit inbjuden till Mia ikväll men jag gjorde misstaget att slänga mig i soffan efter duschen o maten o kroppen vägra resa sig härifrån nu. O jag kan inte påstå att jag stretar emot direkt heller... ;)
 
Åh förresten, imorgon är det typ dags för världens roligaste temapassFriskis. Jag har vart på det tidigare när det haft detta o det är ju typ det roligaste som de lyckats göra. Nämligen slå ihop Spinning o Cirkelfys! Vi ska alltså kämpa i två hela timmar imorgon. Yiihaaaaa! :D
Det blir det svettigt! O skitkul! O så tror jag att man får en banan mellan passen o det är ju det bästa... Haha ;D 
Frukt für alles! ;D
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar